Fest & Event

Menyförslag


Buffé

Medelhavs Meny

Vitlök- och örtbakad svensk rapsgris

Italiensk salami

Mixtomatsallad med lök och basilika

Mozzarellapärlor med vit balsamicovinäger, olivolja och örter

Vinkokta musslor med örter, vitlök och chili

Färskost med rostad paprika

Hummus smaksatt med sesamfrö och örter

Potatisgratäng smaksatt med semitorkad tomat

Örtmarinerade oliver och kronärtskockshjärtan

Surdegsbröd med vispat smör

Rostade skogschampinjoner med ruccola och tryffel

Svensk Säsongsmeny

Rostade rödbetor med ädelost och rostade pumpakärnor

Gravad lax med citron och dill

Mixsallad med primörer

Gårdskyckling med knaperstekt rökt fläsksida och örter

2 sorters sill med tillbehör

Västerbottenostpaj

Surdegsbröd och vispat smör

Krispig potatissallad med senap och kapris

kantarellsoppa

Pepparrotscreme

Klassisk Meny

Klassisk meny

Lågtempererad fläskfilé

Örtbakad kycklingfilé

Potatisgratäng

Bearnaisesås

Rödvinssås

Mixsallad med tomat och lök.

Pommes frites

Surdegsbröd med vispat smör

3-rätters förslag

Fisk

Förrätt
Havskräftsoppa med cognac
Smördegspinne med ost och rosmarin

Varmrätt
Smörstekt gös, brynt smör, Romanesco buketter, röd mangold, mandelpotatispuré

Efterrätt
Rostad vit chockladmoussé med hjortron och havtornsconsumé, apelsinflarn, mördegsmumlor.

Kött

Förrätt
Surdegstoast. Rökt rensteksröra med pepparrot, hjortron och persilja. Toppat med löjrom

Varmrätt
Helstekt oxfilé med pepparsås, potatiskaka, konfiterad rödlök och brysselkål

Efterrätt
Hemgjord ostkaka med kardemummagrädde, bärcoli och mandelflarn

Bröllop

2-Rätters 345:- Inklusive Provsmakning

3-Rätters 410: – Inklusive Provsmakning

Förrätt

Vätternlöjrom

Färskost-Gulbetterrine, Riven Pepparot, Rostad Brioche, Krasse & Finhackad Rödlök

Varmrätt

Helstekt Naturbetes Oxfile

Potatisgratäng, Smörad Konjaksås, Topp Murkler, Pancetta-herre Kuverte & Körvel

Efterrätt

Varm Choklad Fondant

Råmjölksorbét, Hallonmousse & Färska Bär